Dei Energy News

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

E-mail
Genop Dhmar
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που γίνεται στο πλαίσιο των επαφών της Ομοσπονδίας με τα πολιτικά κόμματα για το ζήτημα της πώλησης του ΑΔΜΗΕ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τη διαφωνία τους για την απόφαση της κυβέρνησης να πουλήσει το Δίκτυο Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και αναφέρθηκαν στους λόγους που επιβάλλουν την παραμονή του ΑΔΜΗΕ υπό δημόσιο έλεγχο.

 
ΓΕΝΟΠ:Καταδικάζουμε την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Η  επέμβαση των ΜΑΤ στο κτίριο της ΕΡΤ δείχνει ότι ο κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται πέντε μήνες μετά το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.
Η νέα εκδήλωση αυταρχισμού πέντε μήνες μετά την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική εκτροπή του κλεισίματος της ΕΡΤ, είναι το νέο «επεισόδιο» στο «σήριαλ» των αντεργατικών πολιτικών μετά τις επιστρατεύσεις , τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και τις συλλήψεις συνδικαλιστών.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει την επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας και εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News