Dei Energy News

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Έκοψε τα καλώδια της ΔΕΗ για να μειωθεί ο λογαριασμός!

Κρήτη: Έκοψε τα καλώδια της ΔΕΗ για να μειωθεί ο λογαριασμός!
Ο μεσαρίτης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr , είχε φροντίσει να κόψει το καλώδιο που συνέδεε το μετασχηματιστή με το μετρητή ρεύματος της μεγάλης επιχείρησης και με τον τρόπο αυτό κατάφερνε να καταγράφεται η μισή περίπου κατανάλωση του ρεύματος που έκανε.
Το κόλπο του αποκαλύφθηκε όταν πήγε η ΔΕΗ προκειμένου να κάνει την καθιερωμένη μέτρηση. Τότε οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι η μέτρηση αυτή από την προηγούμενη είχε μεγάλη διαφορά, πράγμα αδικαιολόγητο. Έτσι έλεγξαν την εγκατάσταση του τριφασικού ρεύματος, είδαν τους λογαριασμούς και δεν άργησαν να διαπιστώσουν την απάτη που φαινόταν τόσο από τις κιλοβατόρες όσο και από τα ποσά. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που συνέλαβε τον επιχειρηματία.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα για τα όσα του καταμαρτυρούσαν και ότι απλά είχαν μειωθεί σημαντικά οι λογαριασμοί του ρεύματος της επιχείρησης χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα ύποπτο. Τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη στον πονηρό επιχειρηματία, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News