Dei Energy News

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Παρέμβαση Τσίπρα ζητούν οι εμπορικοί αντιπρόσωποι Energa - Hellas Power


Την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ζητούν οι εμπορικοί αντιπρόσωποι των εταιριών Energa και Hellas Power με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να λάβουν τα χρήματα που οι δύο εταιρίες τους οφείλουν.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Αξιότιμε κύριε Τσίπρα,

Εκπροσωπούμε περισσότερους από 1000 ανθρώπους και τις οικογένειες τους, οι οποίοι από τα περασμένα Χριστούγεννα έχουν μείνει απλήρωτοι με εντελώς ‘’μαφιόζικο’’ τρόπο από την νέα κοινή πλέον διοίκηση των Hellas power – Energa.

Σε εσάς στηρίζουμε τις ελπίδες μας προκειμένου να μην αφήσετε  (όπως επιχειρείται ) να συγκαλυφθεί  το τεράστιο αυτό σκάνδαλο.
Οι διοικούντες της Hellas power – Energa αφού φέσωσαν  τον ελληνικό λαό περίπου 500.000.000 ευρώ μετέφεραν τα χρέη σε ένα fund, το οποίο δημιουργήθηκε λίγες μέρες πριν την ‘’εξαγόραση’’, προσπαθώντας να αποφύγουν  ταυτόχρονα  τις προσωπικές τους ποινικές και αστικές ευθύνες.

Αλλά δεν τους έφτανε αυτό και έτσι εξαφάνισαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προς Ελβετία και ποιος ξέρει σε ποιους φορολογικούς παραδείσους.
Παρακαλούμε ας γίνει μια επερώτηση στην βουλή για το θέμα αυτό. Παρακαλούμε να ερωτηθεί ο αρμόδιος υπουργός γιατί καθυστερεί το  πόρισμα της προανάκρισης ;

Παρακαλούμε να ερωτηθούν οι αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, ποιες ενέργειες έχουν κάνει προς τις ελβετικές αρχές προκειμένου τα χρήματα που είχαν φυγαδευτεί εκεί να μην επαναφυγαδευτούν προς εξειδικευμένους φορολογικούς παραδείσους , (αν δεν έχει γίνει ήδη αυτό ).
Κύριε Τσίπρα, έχουμε πλήρη γνώση του στησίματος της κομπίνας καθώς μας είχε αφελώς αποκαλυφθεί από τους τότε διοικούντες.  
Παρακαλούμε όπως μεσολαβήσετε, όπως μας καλέσει η αρμόδιος εισαγγελέας ή όποιος άλλος  ενδιαφερθεί, προκειμένου να καταθέσουμε κάποια <<ενδιαφέροντα>> στοιχεία που θα φωτίσουν την ιστορία και τις αρχές.
Είναι άδικο να πεινάνε εκατομμύρια άνθρωποι, εξ ΄ αιτίας κάποιων ‘’έξυπνων κυρίων’’ που στήνουν τέτοιες κομπίνες εις βάρος της ΔΕΗ, του ΔΕΣΜΗΕ και τελικά στην ουσία εις βάρος του ελληνικού λαού.
Οι κύριοι αυτοί γλεντάνε εις υγείαν των κορόιδων, και μάλιστα έχουν το θράσος να διαφημίζουν την χλιδάτη ζωή τους αλλά και τη σιγουριά τους ότι μέσω των υψηλών πολιτικών διασυνθέσεων  του πράγματι έχουν ότι τελικά θα την ‘’γλυτώσουν’’.

Κύριε Τσίπρα εσείς έχετε τη δύναμη, μην αφήσετε ένα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο σ αυτή την δύσμοιρη χώρα να μείνει ατιμώρητο.

 Ευχαριστούμε

 http://www.energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News