Dei Energy News

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

"Εργατική Αλληλεγγύη": ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



Για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια επιχειρούν να κατασπαράξουν τους ήδη λεηλατημένους μισθούς μας!  
Τα εργασιακά μας δικαιώματα που καταχτήθηκαν με πολύχρονους αγώνες και ποτάμια αίματος της εργατικής τάξης τα καταργούν σε μια νύχτα! Οι συντάξεις γίνονται επιδόματα απόρων! Οι εξοντωτικοί φόροι, τα χαράτσια και ότι άλλο θυμούνται ολοκληρώνουν τη γενοκτονία της εργατικής οικογένειας! Ετοιμάζουν χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ για να τους προσθέσουν στη στρατιά των ανέργων που ήδη αριθμεί 1.700.000!!! Δεν αφήνουν ίχνος κράτους πρόνοιας, η δωρεάν υγεία και παιδεία έγινε μαύρο ανέκδοτο. Οι συνταξιούχοι που δούλευαν και πλήρωναν εισφορές μια ζωή αναγκάζονται να αγοράζουν ακόμα και τα φάρμακα με μια σύνταξη κατάλεηλατημένη! Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ολοκληρώνεται!
Η τρόικα του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αγαστή συνεργασία με την Τρόικα εσωτερικού, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, παρά τα προεκλογικά λεγόμενά τους άνοιξαν τον πόλεμο στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και στα φτωχά λαϊκά στρώματα!
Εμείς θα τους κοιτάμε αμέριμνοι να  συνεχίσουν να καταστρέφουν τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας; Θα συνεχίζουμε απλά να γκρινιάζουμε και να μην ξεκολλάμε απ τον καναπέ μας; 
Ο ρόλος της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και των άλλων κυβερνητικών εργοδοτικών συνδικάτων είναι γνωστός σε όλους πλέον. Όμως η απεργία πρέπει να γίνει η αφορμή για την αφύπνιση και τον ξεσηκωμό των εργαζομένων και του λαού που αναστενάζει! Είναι γνωστό σε όλους ότι τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία βολεύουν και δίνουν άλλοθι στην ηγεσία της ΓΣΕΕ για να ρίξουν το βάρος πάλι στους εργαζόμενους!
Προσοχή: Απ’ αυτό το τσουνάμι δεν εξαιρείται κανένας κλάδος κανένας εργαζόμενος! Τα παπαγαλάκια που λένε ότι «εμείς εξαιρούμαστε» από τη σφαγή είναι σε συντεταγμένη υπηρεσία με κυβερνητικούς κύκλους!!!
 Σήμερα η κλιμάκωση της δράσης των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των ανέργων, των συνταξιούχων, της νεολαίας είναι η μόνη απάντηση. Καμιά νομιμοποίηση αυτής της αυταρχικής αντιλαϊκής πολιτικής Να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Διεκδικούμε τη διαγραφή του χιλιοπληρωμένου χρέους σε ρήξη με την ευρωζώνη και την Ε.Ε. Να πληρώσουν οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες!

Όλοι στην απεργία! Όλοι στις διαδηλώσεις!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News