Dei Energy News

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μια ακόμη παράσταση ξεπουλήματος του κόσμου!!!

Σχόλιο Δ. Καζάκη στο διαδίκτυο

kazakis6"Αυτό που παρατηρούμε είναι μια ακόμη παράσταση ξεπουλήματος του κόσμου. 
Στάσεις εργασίας, 24ωρες απεργίες για να χάσει το μεροκάματο ο εργαζόμενος, φωνές, συνθήματα και μαγαζάκια συνδικαλιστικά και κομματικά. 
Ο στόχος είναι ένας. Να πουν ότι κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά δυστυχώς τα μέτρα πέρασαν. Φάτε τα και καθίστε να περιμένετε τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Αν θέλουμε να μην προχωρήσουν τα μέτρα ακόμη κι αν ψηφιστούν από την Βουλή μπορούμε να απαιτήσουμε τα εξής: 
Πρώτο, να παραιτηθούν από την βουλετική τους ιδιότητα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η παραίτησή τους δεν θα οδηγήσει αναγκαστικά σε εκλογές, αλλά θα πυροδοτήσει μια τέτοια πολιτική κρίση ώστε θα κάνει αδύνατη την παραπέρα συγκυβέρνηση.  
Δεύτερο, να ενωθούν όλοι, κόμματα, συνδικάτα, κινήματα αντίστασης και πρωτοβουλίες πολιτών σε μια γενική πολιτική απεργία που θα λήξει με την διάλυση της τωρινής Βουλής κα
  με αιτήματα την μονομερή καταγγελία όχι απλά των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αλλά του ίδιου του δημόσιου χρέους ως παράνομου και καταχρηστικού, καθώς και την συντεταγμένη έξοδο από το ευρώ σε εθνικό νόμισμα προκειμένου να σταματήσει η καταστροφή."
http://anti-ntp.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News