Dei Energy News

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα μάτια της Σαλώμης ο αποκεφαλισμός του προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ. Ν. Κιουτσούκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας, ως άλλος «Ηρώδης  αποκεφάλισε  προς χάριν της Σαλώμης (Βρούτση, Κεδίκογλου, Τζαβάρα, Μητσοτάκη, κλπ)» τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ι.Τ. και στέλεχος του κόμματος της ΝΔ Νίκο Κιουτσούκη.
Τον διέγραψε από μέλος του κόμματος γιατί τόλμησε να τους θυμίσει, τα όσα μέσα από τα συνέδρια και το καταστατικό του κόμματος τους ισχύουν.
Γιατί τόλμησε να τους πει πως το χρέος τους είναι προς τους Έλληνες που δυστυχούν και όχι προς την Τρόικα και τους επιχειρηματίες.
      Άκρατοι νεοφιλελεύθεροι, απαίδευτοι πολιτικοί, ξανθιές dancez εκ Κολωνακίου, και κληρονόμοι βουλευτικών εδράνων, «ποινικοποίησαν», την ελεύθερη σκέψη και την ελεύθερη δράση.
Διέγραψαν των εκπρόσωπο των εργαζόμενων, γιατί δεν έγινε η φωνή του κόμματος προς τους εργαζόμενους.
Γιατί δεν έγινε ένας τηλεοπτικός Γκρούεζας. Ένας κομματάρχης χωρίς φιλότιμο, ο οποίος θα στήριζε τα επώδυνα μέτρα, μειώσεων: μισθών και συντάξεων, παροχής υγείας και πρόνοιας, κατάργησης του 8ωρου, του πενθημέρου, το σύνολο των εργασιακών σχέσεων,  τα οποία σοβιετοποιούν κυριολεκτικά την κοινωνία και την χώρα.
       Όσοι σήμερα δηλώνουν ικανοποιημένοι από τέτοιου είδους ενέργειες και πιέζουν να υπάρξουν κι άλλες διαγραφές, σίγουρα δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων και των εργαζομένων, που θέλουν να γνωρίζουν πως θα έχουν ένα ωράριο εργασίας, θα έχουν γιατρό, φάρμακα και νοσοκομεία, των συνταξιούχων που πρέπει να απολαμβάνουν μια σύνταξη αξιοπρεπούς διαβίωσης, των ατόμων με αναπηρία, οι οποίοι οδηγούνται πλέον στην επαιτεία, των νέων οι οποίοι μεταναστεύουν κατά κοπάδια πληττόμενοι από την ανεργία και την ύφεση, της πολιτικής του μνημονίου «σωτηρίας της χώρας». 
       Αντί λοιπόν να διαγράφετε αυτούς που σας πίστεψαν, αυτούς που ανιδιοτελώς αγωνίστηκαν για να σας δώσουν την διακυβέρνηση της χώρας  καλά θα κάνετε να τους ακούσετε και να αλλάξετε πολιτική, γιατί εκφράζουν τον λαό της Ελλάδος, έναν λαό ο οποίος υποφέρει, έναν λαό ο οποίος κοιμάται στο δρόμο, έναν λαό ο οποίος ψάχνει τους κάδους των σκουπιδιών για να βρει να φάει.
       Όσοι σήμερα με περισσή ευκολία χαρακτηρίζουν ΄΄τραμπουκισμό΄΄ την προστασία των παγκόσμια κεκτημένων της κοινωνίας και συνταγματικά κατοχυρωμένων, οφείλουν επιτέλους να καταλάβουν ότι, οι αγώνες , οι αρχές και η προσφορά των συνδικαλιστών, δεν διαγράφονται με μια φυσική διαγραφή από τα κομματικά τους  όργανα.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις πολιτικές που επιβουλεύονται τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και της κοινωνίας με συνέπεια.
Βασιζόμενοι πάντα στις αρχές και τις αξίες μας. Ελεύθερη σκέψη, ελεύθερη δράση.
Έτσι ακριβώς όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι προφανές πως όσοι ασπαζόμαστε τις αρχές της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων, σε όποιο κομματικό  χώρο κι αν ανήκουμε, είμαστε όλοι Κιουτσούκηδες!!!  
                                          Άρης Βατάλης
                        Αν/της Πρόεδρος Σωμ. Παρ. Ηλ. Εν. «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
                                  Επικεφαλής «Νέο Ξεκίνημα – Σπάρτακος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News