Dei Energy News

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΕ-ΔΕΗ:Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



Η ΕΤΕ/ΔΕΗ χαιρετίζει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που απέρριψε τις κατάφορα άδικες για την Επιχείρηση, αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη μεταβίβαση λιγνιτικών της μονάδων.
Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, είναι μια σημαντική εξέλιξη, που δικαιώνει τους αγώνες του Συνδικαλιστικού Κινήματος στον Όμιλο ΔΕΗ. Είναι μια αποστομωτική απάντηση, ενάντια στα τρωκτικά που επιθυμούν να θησαυρίσουν, σε βάρος των αναγκών της κοινωνίας και του Δημόσιου Συμφέροντος.  
Είναι ένα σημαντικό πλήγμα  στα οικονομικά συμφέροντα, που επεδίωκαν πάση θυσία την αρπαγή των λιγνιτικών μονάδων. Είναι ένα ηχηρό χαστούκι, σε όσους με παρασκηνιακό τρόπο και ανυπόστατες δικαιολογίες, υπονόμευσαν συνειδητά τα συμφέροντα της ΔΕΗ.   
Για την ΕΤΕ/ΔΕΗ αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν, μόχθησαν και συνέβαλαν για να φτάσουμε σε αυτήν την απόφαση, που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Συνδικαλιστικού Κινήματος, στο πόλεμο που διεξάγει ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές, τα διαπλεκόμενα και όσους εποφθαλμιούν τα συμφέροντα του δημόσιου ενεργειακού κολοσσού.
Δεν εφησυχάζουμε ούτε στιγμή, μένουμε στις επάλξεις και δίνουμε την μάχη για την προάσπιση του δημόσιου αγαθού.     
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News