Dei Energy News

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ



ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ,
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΑΡΚΕΙ,
ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Συνάδελφοι,
   Το τι έχει συμβεί σε βάρος του λαού μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους και τις οικογένειές μας το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, Το βιώνουν κάθε μέρα πρώτα και καλύτερα οι φτωχοί και άνεργοι συνάνθρωποί μας. Το τι σχεδιάζεται επίσης το γνωρίζουμε, το ακούμε κάθε μέρα.
Το γιατί φτάσαμε ως εδώ, το ότι οι πολιτικές που εφαρμόζουν είναι βάρβαρες και αντεργατικές, ποιών τα συμφέροντα υπηρετούν αυτοί που κυβερνούν, το έχουμε αναδείξει και το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.
Συνεπώς, εάν κάτι έχει αξία να πούμε αυτή την στιγμή ενόψει της νέας βάρβαρης επίθεσης που ετοιμάζουν σε βάρος του λαού μας είναι τα παρακάτω :
Αυτούς που υποτίθεται κυβερνούν και με τις αποφάσεις τους κάθε μέρα «εκτελούν» χιλιάδες φτωχούς και άνεργους συνανθρώπους μας μόνο ένα πράγμα μπορεί να τους σταματήσει.
Ο αριθμός αυτών, που αφήνοντας τα μοιρολόγια αποφασισμένοι και με σημαία την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή, θα βγουν στους δρόμους.
Εάν είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες, εάν είμαστε εκατομμύρια τότε ΝΑΙ θα τους σταματήσουμε.
Αυτό είναι που φοβούνται, αυτό είναι που τρέμουν. Τρέμουν τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, τρέμουν τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τρέμουν τα εκατομμύρια των συνταξιούχων.
Τους πέντε – δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των άνεργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, ΟΧΙ .
Γι αυτό,
   έχει ιδιαίτερη αξία, τούτες τις ώρες που με τις αποφάσεις τους συνθλίβονται οικογένειες, γκρεμίζονται όνειρα, θερίζονται ζωές και εκατομμύρια συνάνθρωποι μας, πετιούνται στο περιθώριο και τα αζήτητα της ζωής σαν να είναι μπάζα και σκουπίδια,
ο καθένας μας -χωρίς μεμψιμοιρίες- να δώσει το παρόν.
Συνάδελφοι- σες
   Κάθε μέρα που περνά η ιστορία γράφει και γράφει για όλους μας.
•             Για τους πολιτικούς.
•             Για τους δημοσιογράφους
•             Για τους Συνδικαλιστές
•             Για τον καθένα μας προσωπικά.
   Με την στάση μας
   ας φροντίσει ο καθένας μας, να μην γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα.
   Ας φροντίσουμε με τα όσα κάνουμε ΤΩΡΑ να μην μετανιώσουμε αργότερα επειδή, την ώρα που έπρεπε, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και δεν βρεθήκαμε εκεί που έπρεπε
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΕΝΟΠ ΣΤΙΣ 10.00πμ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News