Dei Energy News

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΓΚΑΙΡΑ


ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΡΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ)
ΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 5 ή 10 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ
-ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ-
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ
ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ
ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΟΜΟΦΩΝΑ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
1)            Όπως είναι αυτονόητο για εμάς ,ως μέλη της ΓΣΕΕ, στηρίζουμε με όλες, μα με όλες μας τις δυνάμεις την 24ώρη απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, εμπόρους, τη νέα γενιά, να δώσουν το μεγάλο παρόν.
Πρέπει ο καθένας από εμάς να κατανοήσει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ όλων όσοι θα απεργήσουμε και θα διαδηλώσουμε είναι καθοριστικός παράγοντας των εξελίξεων. Γι’ αυτό ανεξάρτητα από τις όποιες πικρίες ή παράπονα :
•             Κανείς μας δεν πρέπει να κάνει το λάθος να απουσιάσει, και να στείλει λάθος μήνυμα στην κυβέρνηση.
•             Κανείς μας δεν πρέπει να δώσει την δυνατότητα σε κανένα Συνδικαλιστή να πει «Δεν τραβά ο κόσμος» και να χρησιμοποιήσει την απουσία σας ως άλλοθι για την λήψη λανθασμένων αποφάσεων.
2)            Προκειμένου ο αγώνας μας να φέρει αποτελέσματα και να μην είναι απλά μια έκφραση διαμαρτυρίας αλλά και για να προετοιμαστεί και προπαγανδιστεί η απεργία με το καλύτερο τρόπο καλούμε την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να συντονίσουν τον αγώνα των εργαζομένων σε όλες τις ΔΕΚΟ, τον Ιδιωτικό τομέα και το Δημόσιο ώστε «όλα τα σφυριά να κτυπούν την ίδια ώρα στο ίδιο αμόνι». Ταυτοχρόνως να οργανώσουν κύμα καταλήψεων σε διάφορα Υπουργεία –Οργανισμούς και ΔΕΚΟ.
3)            Καλούμε το προεδρείο της ΓΣΕΕ να συνεδριάσει ,πριν την απεργία στις 26 Σεπτέμβρη και από τώρα, για να είναι γνωστό και να μην δίνεται η εντύπωση ότι ο αγώνας είναι για τα μάτια και «τουφεκιά στον αέρα», όπως λένε πολλοί εργαζόμενοι, γιατί όντως το πρόγραμμα αντίδρασης - αντίστασης είναι ελλιπές, έγκαιρα να πάρει τις σωστές αποφάσεις.  
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
Έχει ιδιαίτερη αξία να είναι γνωστό ότι θα υπάρχει συνέχεια και ότι η συνέχεια θα είναι ΣΚΛΗΡΗ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ πριν την ανακοίνωση των μέτρων και όχι την τελευταία στιγμή (άντε άλλη μια 24ωρη ή 48ωρη) λίγο πριν την ψήφισή τους.
4)            Το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Πέμπτη υπό το φως των όποιων εξελίξεων προκειμένου να λάβει τις τελικές του αποφάσεις.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News