Dei Energy News

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ



¨Το παρών¨ –με κάθε είδους παρέμβαση που
μπορεί να εξασφαλίζει η παρουσία του εκεί- θα δώσει για άλλη μια φορά ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, κατά την συζήτηση του αιτήματος αναίρεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που έχει κάνει δεκτή την προσφυγή απόφασης της Επιτροπής για το θέμα των λιγνιτών (Μάρτιος 2008, Αύγουστος 2009) και είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης 3/10 στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο.
Ως γνωστόν, η ΔΕΗ είχε προσφύγει κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ζήτημα των λιγνιτών (απόφαση του Μαρτίου του 2008 και του Αύγουστου του 2009), η οποία και υποχρέωνε τη χώρα μας να άρει τις υποτιθέμενες δυσκολίες πρόσβασης τρίτων στα λιγνιτικά αποθέματα και που εξαρχής είχαμε συνδέσει με τις προθέσεις για πώληση μονάδων της ΔΕΗ.
Στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ είμαστε από αυτούς, που μαζί με τη ΔΕΗ δώσαμε τη μάχη (2 Φεβρουαρίου 2012) και κερδίσαμε το δικαστήριο. Στην ίδια λογική εντάσσεται και η τωρινή μας παράσταση, καθώς –σε αντίθεση με άλλους- δεν πρόκειται να αφήσουμε καμία πιθανότητα και καμία περίπτωση που αφορά σε υπόθεση της ΔΕΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ.
Μην έχοντας εγκαταλείψει ποτέ τον αρχικό του στόχο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίσει τον αγώνα για την ενιαία ΔΕΗ Α.Ε. και για το θέμα του Εθνικού μας καυσίμου και θα παρίσταται στη διαδικασία, για να αποδείξει ότι τα ορυχεία είναι μια υπόθεση, για την οποία δεν υποχρεώνει κανείς τη ΔΕΗ να μοιράσει τα ιμάτιά της.


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News