Dei Energy News

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 150 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2007) ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ


Συνάδελφοι
Το προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, μετά την συνάντηση που είχε (την Τετάρτη 29 Αυγούστου) με την Δ/νση Ανθρωπίνων Πόρων, ενημερώνει τους νέους Συναδέλφους (Διαγωνισμός 2007) ότι είναι ήδη έτοιμες από την αρμόδια διεύθυνση της επιχείρησης οι πρώτες 150 συμβάσεις ένταξης στο τακτικό προσωπικό της επιχείρησης. Οι συμβάσεις ήδη εστάλησαν στο αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεως Προσωπικού που ορίζει ο ΚΚΠ/ΔΕΗ για τελική έγκριση και στη συνέχεια πρόκειται να αποσταλούν στους μισθωτούς προς υπογραφή.
Η εν λόγω διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ στο μεσοδιάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δ.ΑΝ.ΠΟ θα συνεχίζουν να επεξεργάζονται και τις υπόλοιπες περιπτώσεις των συναδέλφων που συμπλήρωσαν ήδη 2 χρόνια υπηρεσίας ενώ ταυτόχρονα προσμετρούνται και τα χρόνια υπηρεσίας για να δοθεί και το αντίστοιχο Μ.Κ όπως και ορίζει η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.) του 1989.
Συνάδελφοι
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όντας το πολυπληθέστερο Σωματείο που υφίσταται και δραστηριοποιείται στη ΔΕΗ ΑΕ, συμμετέχει με εκπροσώπους του στο αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεως Προσωπικού και θα ενημερώσει για την ημέρα συνεδρίασης του συγκεκριμένου συμβουλίου αμέσως μόλις γίνει γνωστή η ημερομηνία.
Περαιτέρω, με την άμεση και συνεχή ενημέρωση που μπορούν να λαμβάνουν από τα καίρια και αρμόδια όργανα/υπηρεσίες τα στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, το σωματείο καθίσταται ικανό να παρέχει έγκυρη και άμεση ενημέρωση βάζοντας τέλος στην άνευ λόγου αβεβαιότητα και ανησυχία των νέων συναδέλφων από την μέχρι τώρα παραπληροφόρηση εξαιτίας των συγκεχυμένων και διάσπαρτων πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News