Dei Energy News

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Η. - ''ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΜΑΤΟΣ''


Οργή και αγανάκτηση είναι τα μόνα συναισθήματα τα οποία έχουν κυριεύσει  όλους όσους εργαζόμαστε στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Και πώς αλλιώς να αισθανόμαστε όταν σε διάστημα ενός και μόνo μήνα ,στο διάστημα Ιουλίου –Αυγούστου έχουμε δεύτερο εργατικό ατύχημα και μάλιστα θανατηφόρο.
Μετά την κατακευραύνωση από την μέση τάση του συναδέλφου μας στα Χανιά και την εσπευσμένη διακομιδή του στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου ,άλλος ένας συνάδελφος μας έπεσε θύμα της αδιαφορίας των επί έτη κυβερνώντων χάνοντας την  ίδια του  τη ζωή στο ορυχείο της Μεγαλόπολης.

Και η οργή μας ξεχειλίζει πια γιατί οι υπεύθυνο-ανεύθυνοι κυβερνώντες, τροϊκανοί χατζιαβάτηδες , για το μόνο που νοιάζονται είναι για τη διάλυση και την πώληση της ΔΕΗ και τίποτα άλλο. Γι’ αυτούς οι άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρηση δεν είναι τίποτα άλλο από ‘’φτηνά’’ εργαλεία και η απώλεια τους, ‘παράπλευρη’ απώλεια στον πόλεμο που αυτοί κήρυξαν στο λαό.

Η εκρηκτική ,ειδικά τα τελευταία χρόνια του μνημονίου, έλλειψη εργατοτεχνικού προσωπικού , η εντατικοποίηση της εργασίας η παντελής αδιαφορία για την καταλληλότητα  μηχανημάτων και εργαλείων , μιας και είναι πεπαλαιωμένα, αφήνουν αδιάφορους τους ‘τζαμπάσηδες’ της Τρόϊκα.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με μοναδικό εργαλείο το φιλότιμο απέναντι στην εργασία τους και  στο έργο που προσφέρουν προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της ενέργειας στο σπίτι του ,δίνουν ακόμη και τη ζωή τους και συνεχώς αυξάνονται τα νούμερα της εκατόμβης  που λέγεται ‘εργαζόμενοι στη ΔΕΗ’.

Εσείς κύριοι  που εκπροσωπείτε την εγχώρια  κυβερνητική τρόϊκα , και εσείς κύριοι της εισαγόμενης  τρόϊκας ,εκείνης του 4ου΄Ράιχ, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η σφαγή του λαού και των εργαζομένων και η καταλήστευση πλούτου και γης της χώρας μας, ναι εσείς,  μετατρέψατε την παραγωγή και διάθεση ρεύματος σε παραγωγή και διάθεση ‘αίματος’ των εργαζομένων της επιχείρησης.



ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ  ΜΕΝΕΙ  XΩΡΙΣ ΓΟΝΙΟ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ …
(αλλά δεν σας ένοιαξε ποτέ χρηματολάγνοι) … ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ…


Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ (ΑΠΕ / ΔΕΗ ) καλεί τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να μπει σε μεγάλες κινητοποιήσεις ,καλεί όλους τους συναδέλφους  σε καθολική συμμετοχή σε αυτές .

Τι άλλο να κάνουμε συνάδελφοι ; Μετά την πείνα που μας υποχρέωσαν να δεχτούμε και το θάνατο ;

ΩΣ ΕΔΩ…….Τι έχουμε να φοβηθούμε ; Τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη μας ζωή πια….

Ως πότε απλά και μόνο να πενθούμε ;
Kαλό ταξίδι συν- αδελφέ Βαγγέλη Γιαννόπουλε.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News