Dei Energy News

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στο τέλος του μήνα θα έχουν ρεύμα οι πελάτες των REVMA1 και ΕΝΕΝ

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου λήγει η περίοδος των τριών μηνών από την ημερομηνία ανάληψης από την ΔΕΗ ως Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου, της υπηρεσίας προμήθειας με ηλεκτρικό ρεύμα στους πρώην πελάτες των εταιριών Ελληνική Εναλλακτική Ενεργειακή και REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε.
Ως εκ τούτου, οι πελάτες αυτοί καλούνται να συνάψουν σύμβαση με Προμηθευτή της επιλογής τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.
Σχετικός πίνακας των Προμηθευτών, της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης, βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) και του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΛΑΓΗΕ Α.Ε.).
Παράλληλα, στην ανακοίνωση της η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι "στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 57 του Ν. 4001/2011, η ΔΕΗ, ως Προμηθευτής
Τελευταίου Καταφυγίου, ανέλαβε από την 00:00 της Τετάρτης 30 Μαΐου 2012 και από 00:00 της Πέμπτης 31 Μαΐου 2012, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, την προμήθεια ρεύματος στους πελάτες των εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  και REVMAENA Μ.Ε.Π.Ε. αντίστοιχα".
Επίσης, σε ανακοίνωση της αναφέρεται ότι "σε συνέχεια σχετικής ενημερωτικής επιστολής, που απέστειλε η ΔΕΗ προς κάθε καταναλωτή του Τελευταίου Καταφυγίου, επισημαίνεται ότι, οι καταναλωτές Μέσης Τάσης, καθώς και οι μη οικιακοί καταναλωτές Χαμηλής Τάσης με ισχύ παροχής άνω των 25kVA – εφόσον δεν έχουν επιλέξει έγκαιρα Προμηθευτή – διατρέχουν τον κίνδυνο διακοπής της τροφοδοσίας των εγκαταστάσεών τους από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (παρ. 11 του άρθρου 9 του Εγχειριδίου Διαχείρισης Μετρήσεων και Περιοδικής Εκκαθάρισης Προμηθευτών Δικτύου)".

http://www.energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News