Dei Energy News

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

Με απέραντη θλίψη και αγανάκτηση βιώνουμε τον άδικο και αδικαιολόγητο χαμό ενός ακόμη συναδέλφου της οικογένειας των χειριστών αλλά και του ορυχείου της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Ο θάνατος του φίλου και συναδέλφου μας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  που επήλθε το απόγευμα της 18ης Αυγούστου στην Αποθήκη Λιγνίτη προστίθεται στον μακρύ κατάλογο του φόρου αίματος που πληρώνουν οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τις ελλιπείς συνθήκες ασφάλειας κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα τελευταία χρόνια τα ορυχεία Μεγαλόπολης.
Μόνο με το φιλότιμο και την αυτοθυσία των εργαζομένων λειτουργεί το εργοτάξιο αφού οι υπεύθυνοι το έχουν εγκαταλείψει και εναποθέσει την διοίκηση του στον αυτόματο πιλότο.
ΖΗΤΑΜΕ την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών που έγινε το τραγικό περιστατικό καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.
ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ότι δεν θα επιτρέψουμε καμιά απόπειρα  ΄΄κουκουλώματος΄΄  και  αποπροσανατολισμού των σε βάθος ερευνών που άμεσα πρέπει να γίνουν προς κάθε κατεύθυνση στελεχών της επιχείρησης, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

       ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να είναι ο τελευταίος φόρος αίματος που πληρώνουμε εμείς οι  εργαζόμενοι στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη
                 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ  ΜΝΗΜΗ.
                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
                                ΔΕΗ    ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


ΕΤΕ-ΔΕΗ:Ένας ακόμη νεκρός συνάδελφος, θύμα της τραγικής έλλειψης προσωπικού στη ΔΕΗ.

Ο άτυχος συνάδελφος Βαγγέλης Γιαννόπουλος εργαζόταν μόνος του σε αποθέτη λιγνίτη στο ορυχείο Μεγαλόπολης και βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από τους συναδέλφους του το απόγευμα του Σαββάτου, ύστερα από δυόμιση ώρες.
Κυβέρνηση και Διοίκηση της ΔΕΗ πρέπει να αναλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ευθύνες τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και να δώσουν άμεσα λύση.
Κάθε χρόνο εκατοντάδες εργατικά ατυχήματα σημειώνονται στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ και δεν είναι τυχαίο που στη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας είχαμε περισσότερα από 160 θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια  της στην οικογένεια του νεκρού συναδέλφου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News