Dei Energy News

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα και επίσκεψη στις Σχολές Τεχνικών ΔΕΗ της Φλώρινας πραγματοποίησε το Προεδρείο των Καταμετρητών

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία πραγματοποίησε το Προεδρείο του Συλλόγου Καταμετρητών.
Στα πλαίσια της περιοδείας αυτής ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδούλου και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καρέλης επισκέφτηκαν, μετά τη Λαμία, την Περιοχή Κατερίνης όπου συνάντησαν τους Συναδέλφους Καταμετρητές Τροβιά Ανδρέα και Θανάση Λύτρα «επί το έργον» σε δύσκολη Καταμέτρηση Φωτοβολταικών Συστημάτων στο Λιτόχωρο Πιερίας.
Στα πλαίσια της περιοδείας ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας, επισκέφτηκαν τα Γιαννιτσά και την Έδεσσα.
Στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στα Γιαννιτσά συνάντησαν και συζήτησαν με Συναδέλφους τα προβλήματα και τις νέες συνθήκες στον Τομέα Χρηστών Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και την Καταμέτρηση στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Έδεσσα όπου μίλησαν με Συναδέλφους και αντάλλαξαν απόψεις παρουσία του Συναδέλφου Περικλή Καλτσά, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Ως κεντρικό προορισμό της περιοδείας, το Προεδρείο των Καταμετρητών είχε τις Σχολές Τεχνικών ΔΕΗ –ΔΕΔΔΗΕ στη Φλώρινα.
Εκεί παρακολούθησαν το πρόγραμμα της εκπαίδευσης των Καταμετρητών από τον Εκπαιδευτή κ. Νεδέλκο Ιωάννη και συζήτησαν με τους Συναδέλφους για την εκπαίδευση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παρουσία του τον κ. Κίμωνα ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ, Τομεάρχη Ανάπτυξης Α.Δ. του ΔΕΔΔΗΕ.
Κοινή διαπίστωση όλων η αναγκαιότητα της συνεχούς εκπαίδευσης των Καταμετρητών για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προκύπτουν συνεχώς στην άσκηση των καθηκόντων τους, σε ένα πραγματικά δυσμενές περιβάλλον και μια δύσκολη συγκυρία για όλους τους Έλληνες, τους εργαζόμενους στην Επιχείρηση αλλά και τους πελάτες-καταναλωτές.
Στη συνέχεια της περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδούλου και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καρέλης, επισκέφτηκαν την Περιοχή Καστοριάς.
Στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Καστοριά συνάντησαν και συζήτησαν διεξοδικά τα προβλήματα του ΔΕΔΔΗΕ και της Καταμέτρησης στην περιοχή, με τον Διευθυντή κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Κων/νο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News