Dei Energy News

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ελεεινός και ανεκδιήγητος ο Ρέσλερ, εγκαλεί την Ελλάδα γιατί δεν απλοποίησε τις διαδικασίες για την πράσινη ανάπτυξη!!

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΉΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Το θέατρο του παραλόγου. Η πραγματική οικονομία διαλύθηκε επειδή η συμμορία Παπανδρέου έδωσε κάθε ίχνος ρευστότητας στην πράσινη απάτη με διαδικασίες εξπρές, νομοθετήματα νύχτας, εντολές επιπέδου Αμιν Νταντά στις τράπεζες και ο Ρέσλερ σήμερα “εγκαλεί την Ελλάδα για μη απλοποίηση των διαδικασιών”!
Την ίδια στιγμή που αυξάνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για να πληρώνουν οι πολίτες τα υπερκέρδη Δηλαδή τι ρε γίγαντα; Να θεσμοθετήσουμε την φυλετική ανωτερότητα ώστε όποιος σκάει μύτη με Γερμανικό διαβατήριο ή συστατική του Αντρίκου να μπορεί να βάλει ανεμόμυλους και στον Ιερό Βράχο;
Από ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Facebook το απόσπασμα:

Δείτε με προσοχή το μέρος τής συνέντευξης που αναφέρει:
 “Ερωτώμενος σχετικά με το λεγόμενο «Σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα, ο Φίλιπ Ρέσλερ, κατηγορεί την Αθήνα για ασυνέπεια, φέρνοντας ως παράδειγμα την απουσία προόδου στην απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης φωτοβολταϊκών μονάδων, που αποθαρρύνει τους επενδυτές, μεταξύ των οποίων ένας γερμανός κατασκευαστής που είχε εκφράσει ενδιαφέρον.”
 Όλο το “ενδιαφέρον” αφού νομίζουν ότι πήραν εμπράγματες εγγυήσεις για τα τοκογλυφικά τους δάνεια είναι τα χρήματα απο τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που ήδη έχουν δρομολογίσει να τα πάρουν οι ίδιοι μέσω του προγράμματος Ήλιος. Εξασφαλίζοντας καλλιεργήσημη γή απο τίς κατασχέσεις που θα κάνουν απο τα απλήρωτα δάνεια τής ΑΤΕ, θα μετατρέψουν τα χωράφια σε φωτοβολταϊκά πάρκα.
Έτσι θα ελέγχουν τόν λαό που δέν θα παράγει τίποτα πλέον, θα μετατρέψουν όλους σε φτηνό εργατικό δυναμικό με μισθούς τών 300€ και αυτό σε συνδυασμό με τόν νέο διατροφικό κώδικα,που απογορεύει τήν σπορά θα οδηγήσει στήν νέα τάξη πραγμάτων, τήν Γερμανική κατοχή του 4 ράιχ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ; ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΎΣ ΤΉΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; Η ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News