Dei Energy News

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναμένει την ανάληψη όλων των πρωτοβουλιών που απαιτούνται για την διάσωση της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού.

Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για την Επιχείρηση, ιδίως λόγων των μεγάλων ταμειακών ελλειμμάτων της , η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναμένει την ανάληψη όλων των πρωτοβουλιών που απαιτούνται για την διάσωση της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού.
   Ιδίως αναμένει την υιοθέτηση όλων εκείνων των μέτρων που θα αποσκοπούν στην διασφάλιση των απαιτήσεων της ΔΕΗ έναντι των μεγαλοοφειλετών της.
   Θεωρεί λοιπόν δεδομένη την απόφαση κατά την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ που αφορά τις ύψους άνω των 130 εκ. € οφειλές της «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ» έναντι της ΔΕΗ. Α.Ε και επίσης αναμένει αντίστοιχες αποφάσεις που αφορούν τις οφειλές του δημοσίου αλλά και των άλλων ιδιωτών.
   Τέλος προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε και να επιτρέψουμε την οποιαδήποτε πίεση στα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΗ αλλά και στα στελέχη της επιχείρησης που θα αναλάβουν την υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων προκειμένου να μην κάνουν το χρέος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News