Dei Energy News

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΟΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Γράφει ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, Μανώλης Τωμαδάκης

"Αν όμως εντός των επομένων ημερών ο κος Οικονόμου δεν βγάλει τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας και δεν αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον των στελεχών μας, τότε δυστυχώς θα είναι άλλος ένας φτηνός συκοφάντης που με ανέξοδο τρόπο χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον της ΔΑΚΕ και να εξυπηρετήσει άλλου είδους συμφέροντα"

Σύγχυση και προβληματισμό δημιουργεί στους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ τα πρόσφατα διαδικτυακά δημοσιεύματα που εμπλέκουν "γαλάζια" στελέχη σε ανέντιμες συμπεριφορές  σύμφωνα με καταγγελίες υπηρεσιακού μεγαλοστελέχους της Επιχείρησης.
Ως Πρόεδρος της ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ καλώ το νομικό σύμβουλο του Ομίλου ΔΕΗ να κατονομάσει και να αποδείξει με ατράνταχτα επιχειρήματα και αληθινά στοιχεία, ποιοι "γαλάζιοι" συνδικαλιστές είναι ανέντιμοι και λαμόγια.  Ποιοι είναι δηλαδή εκείνοι που προσβάλλουν τις ιδέες της ΔΑΚΕ με τις πράξεις τους και δεν τους γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Να καταθέσει δηλαδή στοιχεία, ότι στελέχη και συνεργάτες μας έχουν «λερώσει» την φωλιά τους και τότε ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ  θα τους καταγγείλουμε, θα τους πάμε στη δικαιοσύνη ώστε να τιμωρηθούν και δεσμευόμαστε ότι θα τους απομακρύνουμε διαπαντός από τις γραμμές μας.
Αν όμως εντός των επομένων ημερών ο κος Οικονόμου δεν βγάλει τα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας και δεν αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον των στελεχών μας, τότε δυστυχώς θα είναι άλλος ένας φτηνός συκοφάντης που με ανέξοδο τρόπο χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον της ΔΑΚΕ και να εξυπηρετήσει άλλου είδους συμφέροντα. Όσο για  τα δημοσιογραφικά μέσα που δημοσιεύουν ατεκμηρίωτες ειδήσεις με προβοκατόρικους τίτλους που ενοχοποιούν την παράταξή της ΔΑΚΕ, θα τους ανακοινώσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα τον θεσμό της ενημέρωσης και της ελευθερία του λόγου αλλά, το να «φτιάχνουν» κλίμα εναντίον της ΔΑΚΕ από τις μέχρι τώρα θολές καταγγελίες του νομικού συμβούλου της ΔΕΗ, το θεωρούμε προς το παρόν μία άτυχη στιγμή και όχι ένα κτύπημα κάτω από τη μέση...
Η παράταξή μας δεν φοβάται, ούτε τις ευθύνες που της αναλογούν, ούτε κρύβεται στα δύσκολα. Το αντίθετο επιθυμεί διακαώς  να αποκαλυφθούν όσοι χρησιμοποιούν τη ΔΑΚΕ για αλλότριους σκοπούς και κάνουν ζημιά στην εικόνα της. 
Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι ο ανύπαρκτος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, κος Ζερβός οφείλει να απαιτήσει από τον κύριο Οικονόμου να καταθέσει στο Δ.Σ. της ΔΕΗ όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή συνδικαλιστών και στη συνέχεια να τα προσκομίσει και στη δικαιοσύνη.
Παράλληλα στη περίπτωση που όλες οι κατηγορίες του κ. Οικονόμου αποδειχτούν «φούσκες» κάποιοι οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη αλλά και να υποστούν τις ανάλογες συνέπειες του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News