Dei Energy News

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Περιμένουμε στοιχεία και όχι αοριστολογίες...


Μέσα στον ατελείωτο κυκεώνα των αντεργατικών μέτρων, των συνεχιζόμενων μισθολογικών περικοπών και της εξαφάνισης κάθε εργατικού και ασφαλιστικού δικαιώματος ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν να σπείρουν τα ζιζάνια της συκοφαντίας.
Με αοριστολογίες και σαθρά επιχειρήματα ορισμένοι "συναγωνιστές μας" προσπαθούν να μας κτυπήσουν την πιο κρίσιμη ώρα που χάνονται κεκτημένα δεκαετιών ώστε να ξαναφιμώσουν  και να μειώσουν το Συνδικαλιστικό Κίνημα με την λογική του "όλοι λαμόγια είναι" ώστε να περιοριστεί η αγωνιστικότητα του Κινήματος.
Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προκαλεί όλους όσους έχουν αδιάσειστα στοιχεία εναντίον στελεχών μας και ειδικά τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ(όπως και ο κ. Οικονόμου) να τα βγάλουν στη δημοσιότητα. Αν συμβεί αυτό, εμείς ως ΔΑΚΕ δεσμευόμαστε ότι αν προκύπτουν ποινικές ή ακόμα και ηθικές ευθύνες τότε πρώτοι εμείς θα τους αποβάλουμε από την παράταξη μας και θα τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Σε διαφορετική περίπτωση όμως που δεν προσκομίσουν άμεσα τα στοιχεία και δεν υποστηρίξουν τεκμηριωμένα τις κατηγορίες που εκτοξεύουν από τα μέσα ενημέρωσης τότε θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News