Dei Energy News

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Σχετικά  με την νέα αύξηση του τέλους των ΑΠΕ (3000%  μέσα σε 2 χρόνια) για τους οικιακούς καταναλωτές που αποφάσισε η ΡΑΕ από 1/8/2012 η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει:
 Η αύξηση αυτή είναι ένα ακόμα χαράτσι στις πλάτες των εκατομμυρίων φτωχών και άνεργων συνανθρώπων μας που σκοπό και στόχο έχει να καλύψει τα τεράστια ελλείμματα που δημιουργήθηκαν στον ΛΑΓΗΕ από την εφαρμογή των απαράδεκτων αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 13 ετών στον τομέα της αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  Αποφάσεις που βασίστηκαν στο δόγμα «ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ» και για να ακριβολογούμε αποφάσεις που βασίστηκαν στην λογική  του «πως σε βάρος του Δημοσίου θα κερδίζουν οι φίλοι και οι κολλητοί μας».
   Όσο για την ΔΕΗ και το Δημόσιο συμφέρον ούτε λόγος να γίνετε ….

   Και για όσους νομίζουν ότι υπερβάλλουμε, μιας και η αύξηση γίνετε για να καλυφθεί το τεράστιο έλλειμμα του ΛΑΓΗΕ το οποίο ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 170 εκατ. € είναι χρέη στους παραγωγούς ΑΠΕ θέλουμε να τους ρωτήσουμε η ΔΕΗ τι συμμετοχή έχει στην «πίτα» αυτή ;
   Από την αύξηση αυτή που μπαίνει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και στην συνείδηση του κόσμου χρεώνεται η ΔΕΗ, τι κέρδος θα έχει Επιχείρηση ;
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ !

    Κανένα, γιατί οι κύριοι που κυβερνούν τον τόπο και υποτίθεται κόπτονται για το Δημόσιο συμφέρον, με τις αποφάσεις τους συνειδητά επέτρεψαν την λεηλασία της ΔΕΗ.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
  • Ενώ η ΔΕΗ είναι η πρώτη εταιρεία  σε όλη την Ευρώπη που από το 1982 εγκατέστησε αιολικό πάρκο σήμερα από τα 1600 εγκατεστημένα MW δεν έχει ούτε 80 !!! Είναι η δεν είναι λεηλασία της ΔΕΗ αυτό ;
  • Ενώ η ΔΕΗ ήταν από τις πρώτες εταιρείες σε όλη την Ευρώπη που εγκατέστησε φωτοβολταϊκό σταθμό το 1983, η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι σήμερα από τα σχεδόν 800MW που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα μας δεν έχει ούτε ένα !!! Είναι η δεν είναι λεηλασία της ΔΕΗ και αυτό.
   Είναι η δεν είναι σκάνδαλο επί χρόνια ολόκληρα να επιδοτούνται οι ιδιώτες και όχι η ΔΕΗ ;
   Είναι η δεν είναι σκάνδαλο κάποιοι να έχουν εγγυημένες τιμές σε βάρος των εκατομμυρίων καταναλωτών;

     Αν για όλα αυτά δεν ευθύνονται αυτοί που κυβερνούσαν τον τόπο τότε ποιοι ευθύνονται ;
   Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που χρόνια ολόκληρα διαμαρτύρεται για αυτές τις απαράδεκτες και χαριστικές πολιτικές υπέρ των ιδιωτών ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News