Dei Energy News

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σάλος στη ΔΕΗ

http://newpost.gr/
Αργύρης Οικονόμου: «Ο Μπουζούλας είναι λαμόγιο και ο Βασιλάκος ψυχοπαθής και λαμόγιο!» - Σάλος στη ΔΕΗ Δεν διέψευσε κανένα σημείο του ρεπορτάζ για λαμόγια και ψυχοπαθείς συνδικαλιστές που παρουσίασε το newpost.gr ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ, Αργύρης Οικονόμου, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ της εταιρείας.
 

Το θέμα έθεσε ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής, Βαγγέλης Μπουζούλας, τον οποίο ο κ. Οικονόμου έχει αποκαλέσει «λαμόγιο». 
Ο κ. Οικονόμου επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όταν ετέθη το θέμα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η συνομιλία που είχε μαζί μας «ήταν σε φιλικό επίπεδο» και ότι δεν είχε παραχωρήσει συνέντευξη. Διευκρινίζεται ότι ουδέποτε υποστηρίξαμε ότι μας παραχώρησε συνέντευξη αλλά γράψαμε ότι προέβη σε δηλώσεις-καταγγελίες. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα ζήτημα φιλικής συνομιλίας διότι κανένας δημοσιογράφος του newpost δεν γνώριζε ούτε γνωρίζει αλλά  ούτε έχει ποτέ συναντήσει τον κ. Οικονόμου!Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του κ. Οικονόμου αξίζει να σημειωθεί ότι οι ακριβείς φράσεις τις οποίες χρησιμοποίησε για τον κ. Μπουζούλα και την σχέση του με το πολιτικό σύστημα είναι οι εξής: «Πρέπει να ξέρετε ότι ήμουν ο βασικός πυλώνας υποστήριξης του Τάκη Αθανασόπουλου στην ΔΕΗ. Το πρόβλημα όμως είναι αλλού. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχα μια συνομιλία με τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν γνωρίζω εάν υλοποιηθούν αυτά που είπαμε. Ωστόσο μέρος της συνομιλίας αυτής διέρρευσε. Δεν γνωρίζω πως έγινε η διαρροή. Κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, εμφανίστηκαν να γνωρίζουν ότι «έπαιξα» για πρόεδρος της ΔΕΗ. Αυτό δεν άρεσε. Γιατί έχω πατήσει κάποιους «κάλους» συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ. Μεταξύ αυτών είναι και το λαμόγιο που λέγεται Μπουζούλας. Ξέρετε τι μου είχε ζητήσει; Ήθελε να του κλείσω μια δικαστική υπόθεση στον Άρειο Πάγο. Γιατί ο εν λόγω επιθυμούσε για όσο διάστημα ήταν απαλλαγμένος από εργασίες λόγω συνδικαλιστικών δραστηριοτήτων να λαμβάνει επίδομα εκπαιδευτή…». 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για τον πρόεδρο της ΡΑΕ τον οποίο αποκάλεσε επι λέξη «ψυχοπαθή και λαμόγιο!» 
Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου- μετά από επίσκεψη του προέδρου της ΡΑΕ κ. Νίκου Βασιλάκου στον υφυπουργό Μάκη Παπαγεωργίου- εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δεν διαψεύδει τίποτα από όσα έχει καταγγείλει αλλά επιχειρεί να επιδείξει μετάνοια.  Το ίδιο έπραξε και χθες στο Δ.Σ της ΔΕΗ προσπαθώντας να βρει φόρμουλα προσέγγισης με τους συνδικαλιστές αλλά και τον κ. Θέο τον οποίο έβγαλε στην… σέντρα σχετικά με την μισθοδοσία του και τον τρόπο πρόσληψής του στην ΔΕΗ.
Εντύπωση πάντως προκαλεί η στάση του κ. Αρθούρου Ζερβού, ο oποίος παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει την σπουδαιότητα των αποκαλύψεων δεν άφησε να συζητηθεί σε όλη του την έκταση το θέμα στο χθεσινό Δ.Σ επικαλούμενος τυπικούς λόγους.   Στο μεταξύ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ζερβός θα επιθυμούσε άμεσα την οριστική λύση του θέματος, αλλά δεν θέλει να είναι αυτός που θα χρεωθεί το αποτέλεσμα και αφήνει την πολιτική ηγεσία, δηλαδή τον κ. Μάκη Παπαγεωργίου, να λάβει οριστικές αποφάσεις.
Παράλληλα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά η σχέση την οποία διατηρεί ο κ. Οικονόμου με την οικογένεια Σταϊκούρα αφού είναι κουμπάρος τους. Στους διαδρόμους της ΔΕΗ αυτό που κυρίως κυκλοφορεί είναι «οι κουμπάροι ποτέ δεν… πεθαίνουν!»

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Οικονόμου έχει αφήσει σοβαρές αιχμές κατά του πρώην υπουργού Χρήστου Φώλια.


Τ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News