Dei Energy News

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πρόγραμμα εκπαίδευσης των Καταμετρητών ΔΕΔΔΗΕ

Ένα από τα βασικά αιτήματα του Συλλόγου Καταμετρητών υλοποιείται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΕΔΔΗΕ.
Η Δ.Α.Δ., ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα του Συλλόγου Καταμετρητών ΔΕΗ, κατόπιν της κοινής διαπίστωσης για την ανάγκη επιμόρφωσης και ενημέρωσης στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις του επαγγέλματος και την υλοποίηση των στόχων για το νέο ρόλο του Καταμετρητή, με  μια νέα σύγχρονη εικόνα, ποικίλες δυνατότητες και μεγαλύτερη εξειδίκευση, διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης των Καταμετρητών (ΔΟ2Β) που απασχολούνται στην λήψη ενδείξεων.
Το πρόγραμμα  αποτελείται από μια σειρά κύκλων εκπαίδευσης διαρκείας 40 ωρών έκαστος που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στις δύο σχολές της Αθήνας και της Φλώρινας, αρχής γενομένης την 2α Ιουλίου 2012.
Η εκπαίδευση συνεχίζεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Χαιρετίζουμε την άμεση ανταπόκριση της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ, το πρώτο βήμα για την αναβάθμιση της δραστηριότητας της Καταμέτρησης, τον νέο ρόλο του Καταμετρητή, την αξιοποίηση στο μέγιστο δυνατό της γνώσης και της εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της Κατηγορίας – Ειδικότητας ΔΟ2Β.
Αναμένεται η προσαρμογή του καθηκοντολογίου της ειδικότητας στα νέα δεδομένα και αναμόρφωση της «ΟΔΗΓΙΑΣ 81» της Καταμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News