Dei Energy News

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήρια Σπάρτακου στους εργαζόμενους που αποκατέστησαν άμεσα τη λειτουργία του ορυχείου Νότιου Πεδίου


spartakos

Στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του επανήλθε το Ορυχείο Νοτίου Πεδίου έπειτα από την παύση του την περασμένη Κυριακή (8 Ιουνίου 2014) εξαιτίας εκτεταμένης ζημίας που είχε προκληθεί από το φαινόμενου του Ηλεκτρικού Τόξου στην κληματαριά του Κέντρου Υψηλής Τάσης του εν λόγω Ορυχείου.
Η άμεση παρέμβαση των μελών του τμήματος ηλεκτρολογικής συντήρησης του Νοτίου Πεδίου... αλλά και κλιμακίου του ΑΔΜΗΕ είχε σαν αποτέλεσμα όχι
μόνο την πλήρη αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών αλλά και την σε χρόνο ρεκόρ (λιγότερο από μία εβδομάδα) επαναφορά του ορυχείου στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας του.
Η υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένη τεχνογνωσία τόσο των στελεχών όσο και του τεχνικού προσωπικού  των τμημάτων που εργάστηκαν σε συνδυασμό με την ακάματη προσπάθεια που κατέβαλαν, απεδείχθη άμεσα αποτελεσματική και είναι άξια συγχαρητηρίων.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχοντας πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους, τους ευχαριστεί και τους αποδίδει τα εύσημα για την παραδειγματική και υποδειγματική δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News