Dei Energy News

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΥΧΗΘΗΚΕ «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»


Με πολλά χαμόγελα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, παιχνίδια και δώρα ¨στόλισαν¨ την τελευταία εκδήλωση του σχολικού έτους, τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
Σε μία καλοκαιρινή εκδήλωση όπου περίσσεψαν η χαρά των παιδιών και η υπερηφάνεια τόσο των διδασκάλων όσο και των γονέων, τα 75 παιδιά όλων των τμημάτων που απαρτίζουν το δυναμικό του..
Σταθμού, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας όμορφα και ενδιαφέροντα δρώμενα.

Η εκδήλωση αυτή, προστιθέμενη στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που παρουσιάζει το σχολείο καθό΄όλη τη διάρκεια του έτους, αποτελεί τρανή απόδειξη του σημαντικού έργου που επιτελείται στο χώρο του Σταθμού και συνεπώς και της αναγκαιότητας που υπάρχει για συνέχιση της λειτουργίας του, απρόσκοπτα αλλά και με ακόμα καλύτερες προδιαγραφές.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σταθερά και διαχρονικά, βρέθηκε και βρίσκεται κοντά στις δράσεις και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σταθμός με την προσπάθειά του να στοχεύει πάντα στην αρμονική λειτουργία του, εξασφαλίζοντας στα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και στους εργαζόμενους γονείς τους τη δυνατότητα να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε έναν παιδικό Σταθμό που η λειτουργία του είναι, γι αυτούς, ζωτικής σημασίας.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News