Dei Energy News

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

O ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στα περιβαλλοντικά ζητήματα



 Η σχέση/δραστηριότητες του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον, η προστασία του περιβάλλοντος, οι επισημάνσεις/εκτιμήσεις που έχει να κάνει το σωματείο σε ότι αφορά στην μόλυνση, την ρύπανση και την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έχει διαχειριστεί/συνδράμει...
στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών επεισοδίων, είναι θέματα που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της εισήγησης που θα κάνει το Προεδρείο του Σωματείου κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Δημοτικού Σχολείου (Δ.Σ) Ιτέας Φλώρινας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Διευθυντή του εν λόγω σχολείου θα παραστεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος) στο Δ.Σ και θα συμμετέχει στην παρουσίαση του προγράμματος που εκπόνησαν οι μαθητές στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε μία συμβολική κίνηση που συνδέεται με το επιτακτικό-διαχρονικό αίτημα (Σωματείων-φορέων- τοπικής κοινωνίας)  για την κατασκευή της νέας σύγχρονης μονάδας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V», θα επιστεφτεί τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας στέλνοντας το μήνυμα ότι «η κατασκευή της νέας μονάδας είναι στρατηγικής σημασίας έργο για τη βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της ΔΕΗ, θα εξασφαλίσει πολύ υψηλές οικονομικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις αξιοποιώντας τα εγχώρια κοιτάσματα λιγνιτών, θα μειώσει την εξάρτηση της χώρας από εισαγόμενες ενεργειακές πρώτες ύλες, θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας».

 Σε ένα γενικότερα κρίσιμο περιβάλλον, το σωματείο θα συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στα περιβαλλοντικά ζητήματα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι με συνεχείς βελτιώσεις, αλλαγές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα αυτό, μπορούμε πραγματικά να αναστρέψουμε τα αρνητικά και να βελτιώσουμε κατά πολύ την καθημερινότητά μας.

 





Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News