Dei Energy News

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΝΕΛ: "Δεν επιθυμούμε να σπάσει…σε μικρή και μεγάλη ΔΕΗ»

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" Νότη Μαριά στον ΑΗΣ Καρδιάς
 Η ΔΕΗ είπε: "αποτελεί δημόσιο αγαθό και πρέπει να παραμείνει στο Ελληνικό Δημόσιο"

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς, βρίσκεται  στο νομό Κοζάνης, ενώ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων». 
Ο κ. Μαριάς έχοντας δίπλα του τους δυο υποψήφιους...
Ευρωβουλευτές Κοζάνης, Γιάννη Κοσκοσά και Άρη Βατάλη τόνισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμεύονται για τη μη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, καθώς όπως είπε: «αποτελεί δημόσιο αγαθό και πρέπει να παραμείνει στο Ελληνικό Δημόσιο. Δεν επιθυμούμε να σπάσει…σε μικρή και μεγάλη ΔΕΗ». Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην ανεργία της περιοχής μας λέγοντας πως οι πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων την έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα σε σχέση με άλλες Περιφέρειες.
 Ο κ. Μαριάς καλούμενος να σχολιάσει τον στόχο που έχει το κόμμα του στις Ευρωεκλογές δήλωσε: «στόχος μας είναι να έχουμε έστω και μια ψήφο περισσότερη από αυτή του ποσοστού μας στις εκλογές του Μαΐου του 2012. Αυτό είναι εφικτό, καθώς κάθε μέρα όλο και περισσότεροι πολίτες επιβραβεύουν τις πολιτικές μας». Νωρίτερα ο κ. Μαριάς είχε συνάντηση με μέλη-στελέχη των ΑΝΕΛ και συνυποψήφιους του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του, ενώ επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα και τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Καρδιάς.

. http://www.kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News