Dei Energy News

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΕ.Κ.Α./ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Άλλη μια κοινωνικά ανάλγητη συμπεριφορά της Κυβέρνησης, είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του ΠΕ.Κ.Α./ΔΕΗ Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα:


Με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ.32668/14.04.2014 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Υγείας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής...
αποσπώνται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ιονίων - Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας και τοποθετούνται στο ΠΕΔΥ - Κ.Υ. Μεγαλόπολης οι 8 εργαζόμενοι (1 Ιατρός, 1 νοσηλεύτρια, 2 Κοινωνικοί Λειτουργοί και 4 Διοικητικοί) του Περιφερειακού Κλιμακίου Ασφάλισης (ΠΕ.Κ.Α.) Μεγαλόπολης.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας θα είναι η δημιουργία τεράστιων προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στη ΔΕΗ, εργαζομένων και συνταξιούχων, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Ενεργειακού Κέντρου.
Το υπουργείο Υγείας αθέτησε τη συμφωνία, μεταξύ ΓΕΝΟΠ και Διοίκησης της Επιχείρησης, που είχε γίνει την 27-2-2014, που προέβλεπε τη συνέχεια της λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Α. και τη δημιουργία Πολυιατρείου στην Αττική.
Καλούμε το υπουργείο Υγείας να πράξει τα συμφωνηθέντα και όχι να ασχολείται με το ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του υπουργού.
Η προτεραιότητα της υγείας των ασφαλισμένων μας είναι πιο σημαντική από τις πολιτικές φιλοδοξίες του οποιουδήποτε πολιτικού και δεν μπορεί να αφήνεται το δεύτερο σε μέγεθος ενεργειακό κέντρο της χώρας στις ορέξεις της κερδοσκοπικής ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Οι τοπικοί βουλευτές πρέπει κάποτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ορθώσουν το ανάστημά τους για το κοινό συμφέρον της περιοχής τους και όχι το ατομικό τους, όπως γίνεται κάθε φορά, γιατί διαφορετικά η κρυφή γοητεία της εξουσίας τους, θα γίνει σύντομα η μεγαλύτερη απογοήτευσή τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News